Городецкое

RSS
Тип населенный пункт
Координаты 48°46'00'' с. ш. 30°08'60'' в. д.
Высота над уровнем моря 200 метров
Часовой пояс UTC+2
Солнце (сегодня) Восход - 04:46, Заход - 19:07
Поблизости Берестовец, Вербоватая, Веселовка, Кочержинцы, Кочубеевка, Малая Ивановка, Паланка, Полянецкое, Родниковка, Умань

Карта

Фотографии

Добавить фото

Комментарии

MIFA-PIF 18 ноября 2012 г. 

Надайте фото каскада ставків на річці Хутирка,або школи,з якої Ви фотографували храм,або обоїх мостів через р.Уманка,будівлі млина,пам*ятників загиблим воїнам,або як школярі й школа бережуть пам*ять про загиблих земляків,або гранітні брили,що колоритно виглядають з грунта і нагадують про Український щит та й грунт у нас різний по селу.Зфотографуйте план вулиць і привітальний в*їзний знак села,яке відраховує свій вік з 1611 року.

Юрий Кузьменко 29 апреля 2014 г. 

Посмотрел с большим удовольствием, действительно, если кто может - добавьте фото школы , памятника и т. д. Пользуясь случаем, передаю свои искренние поздравления всем своим одноклассникам 1964-1974 и отдельное спасибо нашим учителям, Желаю всем счастья, благополучия, крепкого здоровья и всего наилучшего. Приношу извинения за неявку на встречу, все-таки живу на севере Хабаровского края. Приглашаю желающих в гости. Адрес по личной переписке.

Mifa 11 мая 2017 г. 

- щиро співчуваю вам,юріє...-як так сталося,що так далеко ви від нашого незрівняного краю!..
-викладаю,що маю виключно з солідарності.сам буваю рідко тут.та все ж,коли ніхто не помічає невідому людину,ця остання слухом не наслухається,дихом не надихається,очима не набачиться на батьківські краї,що істотою своєю просякають душу,наповнюючи її силами йгармонією.і дарма що то якісь непримітні для інших речі!
-багато з цього матеріалу вже змінило свої обриси на гірше,чи на краще.ну що з того?-це ж життя,що не стоїть на місці.
тепер же ж слово за модераторами:-аби вони мали достатньо такту до мого твору й не зтерли його звідси.-користуйтесь!

Urus Shaytan   11 мая 2017 г. 

-такое время,когда не хватает времени.позже добавлю фоток,(MIFA)

Чтобы оставить комментарий, войдите на сайт