Сакуниха

RSS
Тип населенный пункт
Координаты 50°46'00'' с. ш. 33°52'00'' в. д.
Высота над уровнем моря 174 метра
Часовой пояс UTC+2
Солнце (сегодня) Восход - 04:28, Заход - 18:56
Поблизости Березняки, Великая Диброва, Голубцы, Кимличка, Кирово, Лахновщина, Муховатое, Недригайлов, Тимошенково, Тютюнниково

Карта

Фотографии

Добавить фото

Комментарии

Микола 14 ноября 2011 г. 

Микола Сова:
Я народився не в Сакунисі, але це моє село. В Сакунисі в мене немає і не було родичів, залишилися тільки могили тата і мами, але це моє село.І коли б я не приїхав в Сакуниху, то для мене завжди знайдеться і дах над головою і кусок хліба з салом.Бо це моє село! В Сакунисі живуть люди, які ще пам'ятають мене. І коли я згадую про їх то виникає почуття вдячності до цих людей, які зустрічаютьмене як свого родича. Це і мама моєї куми тьотя Катя Даценко, це і Василь Даценко-кіномеханік нашої юності, це і сусіда де я колись жив-Ваня Зеленський та багато інших. Чому коли старієш, все частіше згадується дитинство, село, де ти жив, люди, з якими ти ріс? Мабуть така людська вдача. Моя школа...8 років я ходив до неї Наші вчителі намагалися дати все, щоб ми виросли освіченими людьми. Мій класний керівник Катерина Панасівна, вчитель історії Петро Михайлович Коцур, вчитель фізкультури Іван Петрович Дорошенко.. Ми не були тихими і сумирними. Бешкетували, дехто вже курив. Але вчителі терпливо виховати нас, щоб ми були добрими людьми. Але школа була для нас не тільки приміщенням, де треба було сидіти на уроках. Тут появлялося перше несміливе кохання, перші ревнощі. Тут ми обмінювалися записами пісень, які ретельно записували в свої альбоми, грали в футбол волейбол, бурхливо переживали за свої любимі футбольні команди. Потім збудували нову школу, але для мене моя школа залишиться завжди моєю першою школою.

Валерий Житнюк 10 марта 2017 г. 

Дякую за спогади. Я теж вирiс у цьому селi та ходив до школи 2 роки, про яку ви згадуете, дивився кино у Василя Даценко-кіномеханіка. Але мене ви не знаете, бо я молодший вас рокiв на 15. Але тiтка з вами вчилась, та каже що вам може телефонувати.

mikola   13 июня 2017 г. 

Будь ласка!
Як прізвище Ващої тітки?

Чтобы оставить комментарий, войдите на сайт